מרחב למידה חדש בחטיבת ביניים

הרחבת הקמפוס של בית הספר רופר בבירמינגהם, מישיגן, נתנה הזדמנות ליצור חללים חדשים לאינטראקציה ושיתוף פעולה עבור תלמידי ביה"ס התיכון. משובר בבניין בית הספר לחטיבת ביניים: ז 'עד י"ב שתוכננו בו פינות וחללים א-פורמליים, כדי לייצר אינטראקציות בין-כיתות ובין-התחומים. roeper-school-upper-campus-birmingham-14-768x512

בנוסף המטרה היתה לייצר חלל פתוח וגדול מספיק לכל קהילת התלמידים. התכנון החדש כולל חצר מרכזית לאיזור אוכל ושתייה שבה חללים גמישים למפגשים קבוצתיים, סביבות עבודה פרטיות, ושילוב אמצעים תומכים של טכנולוגיה חדשה מתפתחת. התכנון החדש מסייע לתלמידים לעבור מתרמילי הלמידה הקטנים, הנעימים, של בית הספר היסודי התחתון לארגון הכיתות הגדול והפורמלי יותר של בית הספר התיכון.

roeper-school-upper-campus-birmingham-13-768x512

מרחבי האוכל ושיתוף הפעולה הגדולים יותר של התלמידים משמשים את הלב הפיגורטיבי של המבנה והקמפוס העליון של בית הספר. חללים אלו משמשים במהלך היום כמרחב רב-תכליתי לאיסוף, מפגש, ומרכז פעילויות אקדמיות וחברתיות. הקומה השלישית היא קומת הביניים עם ספריית בקומה השנייה שמציעה אווירה מתוחכמת וממוקדת יותר. כאן התלמידים יכולים לעבוד בקבוצות קטנות, להיפגש אחד על אחד עם מורים, או לקרוא במקום שקט ושטוף שמש.

roeper-school-upper-campus-birmingham-11-768x512roeper-school-upper-campus-birmingham-10-768x512roeper-school-upper-campus-birmingham-9-768x512roeper-school-upper-campus-birmingham-8-768x995roeper-school-upper-campus-birmingham-7-768x512roeper-school-upper-campus-birmingham-6-768x512roeper-school-upper-campus-birmingham-5-768x1152roeper-school-upper-campus-birmingham-4-768x1152roeper-school-upper-campus-birmingham-3-768x512

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s